O nama

Short Code web studio, obrt za računalne usluge. Radovi bazirani na izgradnji novih internet stranica, optimizacija novih i već postojećih internet stranica te promocija istih. 

naše prednosti izrade stranice

Jasno nam je da nisu svi  iste novčane situacije i potreba. Nudimo izradu stranica za svačiji đep. Lako se prilagođavamo i nemamo standardizirani cjenik. 

naše SEO prednosti optimizacije

Optimizacija je jako širok pojam i može biti jako skupa. Često se dešava da potpuno nove stranice nemaju odrađen niti osnovni SEO segment. Mi nudimo postavljanje temelja optimizacije i time omogučujemo daljnji napredak uz minimalni trošak, što u konačnici rezultira velikom uštedom.  

Reklame, naše prednosti

S obzirom da su ovo plaćeni oglasi na googleu, glupo je rasipati novac. Da bi reklama bila korisna mi preporučamo postaviti osnove SEO on-page optimizacije kako bi u budućnosti  SEM Marketing landing-page bio učinkovit. Ovo je dio gdje korisnici najčešće rasipaju mnogo novca nepotrebno i potreban je stručnjak.,

Izrada

novih internet stranica

Besplatno Testiranje

i provjera hvalitete rada

Optimizacija

i unapriđenje stranice

Marketing

i promocija poslovanja


Zašto mi ?

Zato što naš cilj nije samo napraviti stranicu i očekivati da će biti uspješna. Činjenica je da svatko tko napravi novu stranicu očekuje da će ona biti i funkcionalna te poboljšati poslovanje.

 Osim što imamo ponudu izrade stranica svih budžeta mi odradimo i onaj dio koji vi ne vidite ili ne znate da uopće postoji ali na njega se baziraju sve tražilice poput: google , yahoo… Ako vas tražilice  ne vide onda praktički ne postojite na internetu. 

Nemojte  se ustručavati, kontaktirajte nas i mi vam besplatno odradimo test i analizu stranice.

 Na temelje rezultata nudimo optimalna rješenja !!!

ShortCode Web Studio